Innerbloom Horsemanship Loes van Dijk in South Africa at Holistic Horsefarm

Keuzevrijheid en connectie

Tweedaagse clinic

Het pad naar een gelijkwaardig partnerschap met je paard

Datum: 5 & 6 oktober
Tijd: 09:30 – 17:30
Locatie: Nieuwe Bredasebaan 5, Breda

Deze tweedaagse clinic is voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar manieren om een meer gelijkwaardige relatie met hun paard op te bouwen, waarbij leiderschap vervaagt en een partnerschap in wederzijds vertrouwen en plezier ontstaat.

Samen leggen we het fundament voor een diepe connectie met je paard. Zonder trucjes, tools of shortcuts, maar op een zo natuurlijk mogelijke manier: door je paard keuzevrijheid en een stem te geven. Open en eerlijke communicatie is alleen mogelijk wanneer je paard zich veilig voelt en de ruimte krijgt om zich te uiten. Ik help je luisteren naar je paard en ik leer je hoe je de communicatie met je paard in zachtheid kunt beïnvloeden.

Ook gaan we experimenteren met het stellen van vragen aan je paard, op een manier die voor je paard goed voelt. Een 'ja' is pas echt waardevol als 'nee' een veilige optie is, zonder consequenties.

Geef je paard een stem in jullie relatie.

“I see you, I hear you, I feel you”

Wat kun je verwachten?

Theorie:
We gaan dieper in op hoe we een gelijkwaardige band kunnen opbouwen met paarden. We bespreken het belang van keuzevrijheid en de positieve impact die dit heeft op de verdieping van jullie relatie. Aan de hand van praktijkvoorbeelden verkennen we welke verrijkingen mogelijk zijn en vertel ik je hoe jouw paard zijn innerlijke wijsheid met jou kan delen.

 Praktijk:
Met alle deelnemers samen creëren we een veilige en open leeromgeving. Met de paarden werken we zoveel mogelijk in vrijheid in de bak of in de paddock. In een persoonlijke sessie met jou en je paard leert je de unieke patronen en signalen van je paard herkennen en begrijpen. Je ontdekt hoe je de communicatie met je paard met zachtheid kunt beïnvloeden en hoe je jouw paard vragen kunt stellen terwijl jullie in verbinding blijven.

 Evalueren:
Aan het einde van elke dag delen we onze inzichten; wat hebben we van de paarden geleerd? Hoe nemen we deze lessen mee naar huis?

Voor wie?

Je hebt al een mooie band met je paard, die je verder wil verdiepen

Je wil ontdekken hoe je de persoon kunt worden naar wie je paard uitkijkt om samen tijd door te brengen

Je wil jouw paard een stem geven in jullie relatie

Je bent nieuwsgierig hoe keuzevrijheid en gelijkwaardigheid gaat leiden tot een diepe connectie met je paard

Herken je jezelf in een van bovenstaande punten?
Dan is dit de clinic voor jou!


Deelname tweedaagse clinic

Je kunt deelnemen met je eigen paard, waarmee je praktijkgericht leert en je thuis direct verder kunt met de opgedane ervaring, of meedoen als theoriedeelnemer. Je neemt dan actief deel aan het theoriegedeelte en kijkt mee bij de praktijksessies. Tussen de sessies door is ruimte om vragen te stellen.

 Praktijkdeelnemers incl. theorie:
€285,– voor 2 dagen (beperkte plekken) incl. koffie, thee en versnaperingen

Theoriedeelnemers:
€125,– voor 2 dagen incl. koffie, thee en versnaperingen

Extra’s

Stalling voor je paard:
Paddock en/of stal beschikbaar, €25,– per dag en nacht.

Overnachting:
Zowel kamers beschikbaar als mogelijkheid om op het terrein te kamperen. Beperkte beschikbaarheid, praktijkdeelnemers krijgen voorrang op het boeken van een kamer.

Kamer 1 persoon:
€50,– per nacht, inclusief ontbijt

Kamer 2 personen:
€75,– per nacht, inclusief ontbijt

Kamperen:
€25,– per nacht, inclusief ontbijt

Lunch:
Voor iedere deelnemer is er optioneel een uitgebreide vegetarische lunch, €15,– per dag.


Aanmelden en meer informatie

Meld je aan om je plek te verzekeren in deze tweedaagse clinic. Stuur een e-mail of Whatsapp om jouw plek te reserveren of om te bespreken of deze clinic bij jou en je paard past. Om persoonlijke aandacht te waarborgen, zijn er beperkte plaatsen beschikbaar.

E-mail: loes@innerbloom.nl
Whatsapp: 06 22 89 20 86